Basiscursus Rorschachtest (R-PAS)

vrijdag 4 en 18 februari, 11 en 25 maart 2022 (9.30-17.00)

Hotel Central (Golden Tulip Hotel), 's-Hertogenbosch (NL) (Bekijk op kaart)

Drs. K. Devriendt, Drs. B. Pieters

Klinisch psychologen, gz-psychologen, psychiaters, psychotherapeuten

Omvang

28 uur

Accreditatie

Verlenging accreditatie is aangevraagd. Deze opleidingsdag is voorheen geaccrediteerd voor 18 punten door de FGzPt.

Kosten

€750 niet leden, €700 leden NvvR en/of VVKP (inclusief documentatie, lunch en koffie).

Meer informatie

In deze cursus kan kennis gemaakt worden met de beginselen in de afname, scoring en interpretatie volgens het Rorschach Performance Assessment System (R-PAS). De eerste 2 dagen komen het afnemen en coderen van de rorschachtest volgens het R-PAS aan bod. Er wordt aan de hand van praktische voorbeelden geoefend zodat de cursist niet alleen kennis maakt met het systeem maar het ook zelfstandig kan beheersen. Tijdens de derde en vierde dag wordt het interpreteren van een protocol volgens het R-PAS uitgelegd. Ook hier wordt een praktische insteek gehanteerd door de presentatie van twee gevalsstudies.