28-06-2021

Onze nieuwe penningmeester. Even voorstellen…

Het is me een eer om het stokje van Sandra te mogen overnemen. Dit zal ik doen met veel zorg en enthousiasme.

Even voorstellen wie ik ben:

Al ruim 26 jaar ben ik klinisch psychologe en psychoanalytisch psychotherapeute. Ik startte mijn carrière binnen een regulier volwassenenteam van een centrum voor geestelijke gezondheidszorg, ZorGGroep Zin te Hasselt. Na 15 jaar maakte ik de overstap naar het forensisch team binnen dezelfde organisatie. Wij bieden hulp aan gedetineerden en ex-gedetineerden. Hiernaast ben ik ook nog werkzaam in mijn privépraktijk.
Ik ben lid van verschillende beroepsverenigingen (BFP-VVKP, VVPT) en neem deel aan de protocolgroep NVVR te Duffel.
Al sinds mijn opleiding hebben projectieve tests me geboeid. Hoewel er binnen mijn werkgebied van de ambulante geestelijke gezondheidszorg relatief weinig ruimte is voor persoonlijkheidsdiagnostiek, heb ik de rorschachtest en TAT als testmethoden nooit losgelaten. Als nieuw lid van het bestuur van NVVR neem ik naast mijn rol als penningmeester ook graag de taak op mij om het gebruik van deze methoden binnen het werkveld te stimuleren en kwalitatieve opleidingen hierin te ondersteunen.
Ik wil het bestuur graag bedanken voor het reeds gestelde vertrouwen. Ik kijk alvast uit naar een boeiende samenwerking!

Vriendelijke groeten, 

Christel Pellens

Aanmelden voor nieuwsbrief

Nieuwsbrief archief